ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ 28. ГОДИНА ПОСТОЈАЊА АГЕНЦИЈЕ СРНА

721

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили су честитку гералном директору Новинске агенције Републике Српске – Срне Радмилу Шиповцу, његовим сарадницима и запосленим у овој агенцији, поводом 28 године рада и крсне славе Благовијести.

„Поводом 28 година постојања, успјешног и преданог рада новинара и свих запослених у Новинској агенцији Републике Српске, упућујемo Вам најискреније честитке, уз жељу да и наредних година доприносите правовременом и објективном информисању у Републици Српској, Босни и Херцеговини, у региону и шире“, наведено је у честитки.

„Од самог оснивања постали сте један од стубова информисања у Републици Српској, трудећи се да квалитетно одговорите свим задацима и изазовима. Градска управа Источно Сарајево свих ових година имала је изузетно добру сарадњу са Новинском агенцијом Републике Српске, због чега смо веома поносни. Новинари запослени у дописништву у Источном Сарајеву, који свакодневно извјештавају о темама из нашег града, свих општина сарајевско-романијске регије и окружења, примјер су професионалног односа према послу и часној новинарској професији, због чега уживају велико повјерење наших грађана“, наведено је у честитки коју је руководство Градске управе Источно Сарајево упутило поводом 28. година рада и крсне славе Благовијести.