ВУКОВИЋ И ЛУЧИЋ ЧЕСТИТАЛИ ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

401

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић честитали су ученицима, наставницима и просвјетним радницима почетак нове школске године, уз жељу да буде још успјешнија од претходне.

„Драги ученици, учитељи, наставници и просвјетни радници, упућујемо Вам најискреније честитке и најљепше жеље, поводом почетка 2018/2019. школске године, уз наду да ћете успјешно, као и до сада, одговорити свим задацима и изазовима. Посебне честитке упућујемо ученицима који ове године први пут сједају у школске клупе. Надамо се да ће у годинама које су пред њима усвојити основне животне вриједности и научити много тога што ће им помоћи да буду добри људи и достојни представници друштва, нашег града и Републике Српске“, наведено је у честитки.

„Поносни смо, као представници града Источно Сарајево, на све успјехе које наши ученици остварују на различитим такмичењима, на завидно знање које показују, на велики број одличних ученика које изњедре наше школе. Жеља нам је да све те младе људе задржимо у нашем граду, у Републици Српској, и да, као друштво, створимо боље услове за њихов рад и живот на овим просторима“, истакнуто је у честитки.

„Посебно нас радује чињеница да је ове школске године у школама на подручју града Источно Сарајево уписано више првачића него прошле године, да се у три градске општине биљежи значајан пораст броја ученика, те да имамо константан број ученика у средњим школама, што говори да наш град има перспективу. Још једном, свим нашим ученицима, њиховим наставницима, учитељима и наставном особљу, желимо много успјеха и добре резултате у новој школској години“, стоји на крају честитке коју су градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић и предсједник Скупштине града Мирослав Лучић упутили поводом почетка нове школске године.