ПАЛЕ- Најављени нови прекиди у испоруци електричне енергије

265

„Учестали непланирани прекиди у испоруци електричне енергије у општини Пале узроковани су радовима на реконструкцији трансформаторске станице 110 kV Пале, којe  изводи предузеће Електропренос БиХ“, саопштено је из Електродистрибуције Пале.

Из ЗП “Електродистрибуција“ а.д. Пале наводе да су у претходном периоду имали интензивне разговоре са овлаштеним представницима предузећа “Електропренос“ БиХ, на којима је договорено да ће се, у току планираних радова у трансформаторској станици 110 kV Пале и по стављању реконструисаног објекта у употребу, обезбиједити максималан квалитет и континуитет напајања купаца електричном енергијом.

„Међутим, евидентно је да и поред свих активности ЗП Електродистрибуције  а.д. Пале да се обезбиједи сигурно напајање купаца електричном енергијом, долази до непланираних прекида у испоруци електричне енергије на коју ово предузеће нема утицаја“, стоји у саопштењу ЗП “Електродистрибуција“ а.д. Пале.

Из Електродистрибуције Пале обавјештавају све купце електричне енергије на подручју општине Пале и планине Јахорина, укључујући и Олимпијски центар Јахорина, да постоји могућност непланираних прекида у испоруци електричне енергије и у сљедећем периоду.