ВИШЕ ЛИЦА ПРИВРЕДЕНО ЗБОГ ПУЦЊАВЕ НА СОКОЦУ, РАЗМАТРА СЕ ПРИТВОР ЗА ЈЕДНОГ ОСУМЊИЧЕНОГ

150

Окружно тужилаштво у Источном Сарајеву ће, након прикупљања свих доказа о пуцњави на Сокоцу, донијети одлуку о подношењу приједлога за одређивање мјере притвора осумњиченом, рекао је Срни секретар овог тужилаштва Невен Крамер.

Крамер је рекао да је једно лице, које се сумњичи да је учествовало у пуцњави, на болничком лијечењу под надзором полиције.

„Не знамо да ли ће мјера притвора бити одређена данас или сутра, пратите нашу веб страницу гдје ћемо све објављивати“, навео је Крамер.

Он је додао да је синоћ више лица приведено у полицијску станицу и саслушано у вези са пуцњавом на Сокоцу у којој је једно лице погинуло, а једно повријеђено.

„Биће предузимане и остале мјере и радње на откривању починиоца овог кривичног дјела“, навео је Крамер.

Он је рекао да је дежурни тужилац, одмах по сазнању за јучерашњу пуцњаву на Сокоцу, изашао на лице мјеста и руководио свим мјерама и радњама с циљем откривања и процесуирања починиоца кривичног дјела.

Једно лице убијено, а једно рањено у пуцњави која се јуче у послијеподневним часовима догодила на Сокоцу.

Из Полицијске управе Источно Сарајево је након пуцњаве саопштено да је до употребе ватреног оружја између више лица дошло у Улици Цара Лазара око 18.00 часова и да су два лица ухапшена.

/Срна/