ТЕШКО ПОВРИЈЕЂЕН ВОЗАЧ „ПАСАТА“

249

Возач аутомобила „пасат“ из Источне Илиџе чији су иницијали М.Е. тешко је повријеђен у саобраћајној незгоди на локалном путу у Лукавици, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Повријеђеном је љекарска помоћ указана у Болници „Србија“ у Источном Сарајеву.

Саобраћајна незгода догодила се јуче око 11.00 часова на раскрсници улица Касиндолског батаљона и Дечанске, у општина Источно Ново Сарајево.

Осим „пасата“, у овој саобраћајној незгоди учествовао је „рено“, којим је управљало лице В.М. из Источне Илиџе.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Припадници Полицијске станице Источна Илиџа јуче су ухапсили лице чији су иницијали Н.С. из Хаџића, а лицима А.Х. из општине Нови Град, Кантон Сарајево, и Ј.Х. из Хаџића уручили прекршајни налог.

Приликом контроле паркираног аутомобила „форд“ јуче у 14.10 часова у Улици српских владара уочено је да лица А.Х. и Ј.Х. конзумирају дрогу спид, док је код Н.С. пронађена и одузета пластична кесица са спидом, укупне масе 7,7 грама, као и двије таблете дроге екстази.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, те ће против лица Н.С. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу омогућавање уживања дроге.

/Срна/