УХАПШЕНО ЛИЦЕ ЗБОГ КРАЂЕ НОВЦА ИЗ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА

348

Полиција је ухапсила лице чији су иницијали Л.Ј. због сумње да је из угоститељског објекта у Источној Илиџи украло 110 КМ, саопштено је из Полицијске управе.

Против овог лица ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити достављен извјештај о крађи.

Полицијској станици Источна Илиџа у суботу, 25. јуна, пријављено је да је непознато лице или више њих из угоститељског објекта „Викторија“ у Улици војводе Радомира Путника отуђило 110 КМ, о чему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Оперативним радом на терену, полиција је дошла до сазнања да се у везу са наведеним дјелом може довести лице Л.Ј. из Источне Илиџе, које је јуче ухапшено, и у току је предузимање мјера и радњи с циљем документовања кривичног дјела крађа.

Полицијкој станици Соколац јуче је пријављено да је из дворишта викендице у мјесту Вражићи у овој општини непознато лице украло три кошнице и 13 наставака са медом, чиме је власнику причињена штета од 5.000 КМ.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на расвјетљавању крађе.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је једно кривично дјело и три нарушавања јавног реда и мира, док није било саобраћајних незгода.

/СРНА/