ИСТОЧНА ИЛИЏА- Борислав Отовић и Анђелина Регоје најбољи спортисти за прошлу годину

453

Члан Џудо клуба „Спарта“ Анђелина Регоје и Борислав Отовић из Фудбалског клуба „Фамос“ проглашени су за најбоље спортисте општине Источна Илиџа у протеклој години.

Признање за најуспјешнији спортски клуб припало је Џудо клубу „Фамос“ Источно Сарајево, а најуспјешнији спортски тренер је Жељко Шиљеговић, који је предложен од овог клуба.

Најуспјешнији спортисти по гранама спорта су Саша Бјелица и Маја Бјелица из Џудо клуба „Фамос“, Анастасија Вулетић из Карате клуба „Игман“ Источна Илиџа, Вања Дујин и Вук Мичић из Клуба борилачких вјештина „Ратник.

Међу њима су Дејан Вучковић и Ина Поповић из Омладинског кошаркашког клуба „Игман – Источна Илиџа“, Вучина Шћепановић из Клуба малог фудбала „Танго“ Источно Сарајево, те Момир Ашоња из Градске организације слијепих и слабовидих Источно Сарајево.

Као и ранијих година, додијељене су награде за перспективне спортисте који нису рангирани.

Најбољи спортски новинар је Бојан Говедарица, а у категорији спортских радника признање за најуспјешнијег припало је Бојану Мичићу, актуленом спортском директору и тренеру у Клубу борилачких вјештина „Ратник“.

Додјела пехара и признања за најуспјешније спортисте и донаторе у протеклој години организована је у Спортској дворани Касиндо у Источној Илиџи, уз придржавања епидемиолошких мјера.

/Срна/