ИСТОЧНА ИЛИЏА- Наградно путовање за најбоље ученице

533

Општина Источна Илиџа сносиће трошкове наградног путовања за ученице Средњошколског центра „Источна Илиџа“, Емилију Бошњак, Дору Владичић и Анђелу Станић, које су, на основу учења и владања, проглашене најбољим ученицама у протеклој школској години.

Начелник општине Маринко Божовић разговарао је са овим вриједним, талентованим дјевојкама и њиховом професорицом Тијаном Ковачевић, те истакао да је цијела локална заједница поносна због њиховог успјеха.

Емилија, Дора и Анђела су ученице трећег разреда гимназије, а са још девет другарица из разреда, у протеклој школској години издвојиле су се по учењу и владању.

Као награду за труд и успјех одучиле су да организују излет у Требиње, а ово путовање ће одлуком начелника Маринка Божовића финансијски подржати Општина Источна Илиџа.

Божовић је рекао да је поносан што општина и Средњошколски центар „Источна Илиџа“ имају изразито надарене и вриједне младе људе, попут Доре, Емилије и Анђеле, те да ове ученице имају велики потенцијал и да ће се Источна Илиџа, сигурно, и у будућности поносити њиховим успјесима.