ИСТОЧНА ИЛИЏА- Позив на колективну имунизацију чланства у Нишу

639

Општинска борачка организација „Илиџански борац“ организује одлазак својих чланова на колективну имунизацију против вируса корона у Ниш.

Ова акција биће спроведена у сарадњи са братским Удружењем пензионисаних припадника војске и војних ветерана Србије из Ниша.

Из Организације „Илиџански борац“ позивају заинтересоване чланове да се пријаве до 9. априла ради званичног евидентирања за вакцинацију која је планирана за 14. април.

Путовање ће бити организовано у складу са важећим епидемиолошким мјерама, саопштено је из ове организације.

Позив се односи на лица старости до 65 година, доброг психофизичког стања, способна за релативно напоран пут који ће трајати један дан, без могућности ноћења у Нишу.

На пут ће се кренути у ноћи између 13. и 14. априла, а повратак из Ниша планиран је по завршетку вакцинације свих чланова.

На дан кад је предвиђена вакцинација за чланове „Илиџанског борца“, у Нишу ће бити организовано и откривање спомен-плоче доктору Миодрагу Лазићу и преименовање нишког Клиничког центра у Клинички центар „Др Миодраг Лазић“.

Заинтересовани се могу пријавити до 9. априла у 14.00 часова путем телефона 057/317-399 или интернета на адресу  bors.ist.ilidza@gmail.com.

/Срна/