ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Вечерас полуфуналне утакмице турнира у малом фудбалу “Источни Стари Град 2022“

407

Начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић отворио је јуче турнир у малом фудбалу “Источни Стари Град 2022“, који се одржава у оквиру обиљежавања славе општине Источни Стари Град Светог  Пантелејмона и 30 година постојања општине.

Гашановић је изразио задовољство што се велики број фудбалера одазвао овогодишњем турниру.

“Истичем и овом приликом важност бављења спортом, као и окупљање и дружење омладине, по чему је наша општина позната. Ове године славимо јубилеј, 30 година постојања општине, па су самим тим и сви догађаји које прате славске свечаности организовани са посебном пажњом како би сви учесници уживали”, рекао је начелник Гашановић.

У полуфинале овогодишњег турнира “Источни Стари Град 2022“ пласирале су се екипе „Zamm Mc” из Сарајева, “Мокро” из Мокрог, екипа “Источни Стари Град” и прошлогодишњи шампион “Ауто сервис ИМС” из Пала.

Полуфиналне утакмице су на програму данас од 19 часова, а њима ће претходити ревијални меч ветерана Лукавица/Пале  и ветерана Источни Стари Град.

“Богат наградни фонд од 1500 КМ, екипни пехари и дипломе, те појединачне награде и дипломе и ове године су привукле омладинце до 21 године, који су се рапоређени у осам екипа, а данас нас очекује занимљива завршница турнира”, рекао је Немања Јовичић из Организационог одбора турнира.