ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Свечана сједница СО поводом Дана и славе општине

1352

Поводом обиљежавања Дана и крсне славе општине Источни Стари Град, Светог Пантелејмона, одржана је свечана сједница Скупштине општине на којој су награђени најуспјешнији омладинци, студенти и спортисти као и истакнути појединци који су дали допринос институционалном стварању, изградњи и развоју општине Источни Стари Град.

У име Скупштине општине Источни Стари Град, предсједник Скупштине општине Стеван Санда поздравио је све присутне и захвалио што су својим присуством увличали ову свечаност.

Јована Ђокић је ове године примила признање за постигнуте резултате у току средњошколског образовања, а признања за најперспективније студенте додјељена су Анђели Рајић, Маријани Пустивук и Дајани Тодоровић.
Најуспјешнији студент из општине Источни Стари Град ове године је Јована Дерикоња која је студент треће године Економског факултета у Палама.

За перспективне спортисте изабрани су Кристијан Гавриловић, члан Омладинске секције „ОФК ФАМОС“ Војковићи из Источне Илиџе и Његош Космајац, члан Смучарског клуба „Младен Грујић“ из Источног Старог Града, док је за најуспјешнијег спортисту из општине Источни Стари Град изабран Манојло Ђурић.
Манојло Ђурић је члан Клуба борилачких спортова „9.ЧЕТА“ и вишеструки првак Босне и Херцеговине и Балкана у кик-боксу и савате боксу.

Начелник Општине Источни Стари Град Бојо Гашановић је, у свом обраћању на Свечаној сједници, између осталог, поручио младим људима да буду вриједни и упорни као и до сада, јер су они највећи потенцијал ове општине, те истакао да ће Општина Источни Стари Град увијек пружати подршку у оквиру својих могућности.

 

Извор: opstinaisg.net