ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Пријавa за финансирање/суфинансирање полагања возачког испита

107

Општина Источно Ново Сарајево ће, у оквиру пројекта „Вуковим признањем се окити и возачку дозволу покупи“, финансирати цјелокупан износ полагања возачког испита, свим Вуковцима завршних разреда Средње школе “28. јуни” и Средњошколског центра “Источна Илиџа”, који имају пребивалиште на територији општине Источно Ново Сарајево.

За одличне ученике који не буду имали све закључне петице, општина ће суфинансирати трошкове полагања испита у износу од 50% укупног износа, наведено је из општине.

Општинска управа је саопштила да ће сносити све трошкове оспособљавања ученика за вожњу (трошкове љекарског прегледа, прве помоћи, тестовних питања и практичног дијела).

Вуковцима завршних разреда средњих који су већ положили возачки испита, биће у потпуности рефундирани трошкови полагање возачког испита, а за оне ученике који не буду имали све закључне петица, а буду одлични, биће рефундирано 50% укупног износа.  

Пријаву за финансирање/суфинансирање полагања возачког испита, ученици предају у канцеларију број 21 најкасније до 1. јула.

Потребно је да ученици обавезно приложе сљедеће документе:

 –  Лична карта – фотокопија обjе стране

  – ЦИПС пријава (потврда о пребивалиштву)

   – Овјерену копију свједочанства од I до IV разреда средње школе

  –  Копију банковне картице/број трансакционог рачуна

  –  Контакт број ученика

За све додатне информације позвати на број телефона 057/320-132, контакт особа Катарина Катић или у канцеларији бр. 21.