ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Катић: Захвалност свима за несебично залагањи у организацији Европског првенства у боксу за школарце и школарке

403

У спортској дворани у Источном Новом Сарајеву свечано је затворено Европско првенство у боксу за школарце и школарке, на којем је учествовало 300 такмичара из 24 европске земље.

Слика може припадати 1 особа, стоји и у затвореном
Слика може припадати једна или више особа

Начелник Општине Источно Ново Сарајево, Јован Катић, захвалио се Боксерском савезу Републике Српске, Граду Источно Сарајево, Општини Источна Илиџа и боксерском клубу „Ратник“, као и колегама из Општинске управе Источно Ново Сарајево, СРЦ Славија и цијелом Организационом одбору што су се несебично и даноноћно залагали да све протекне у најбољем реду.

Слика може припадати 6 особа, људи стоје и у затвореном
Слика може припадати 4 особе, људи стоје и у затвореном

„Хвала и Европској боксерској федерацији и Свјетској боксерској организацији што су препознали наш град и општину као адекватне домаћине и указали нам част да протеклих 10 дана будемо европски центар бокса, “ истакао је Катић.

Слика може припадати једна или више особа и људи стоје
Слика може припадати једна или више особа, људи стоје и у затвореном

Европско првенство у боксу за школарце и школарке одржано је након једногодишње паузе узроковане пандемијом и као домаћин овогодишњег такмичења изабрано је Источно Сарајево.

Слика може припадати 1 особа и стоји
Слика може припадати 3 особе, људи стоје и текст који гласи „生 россия“

/општина Источно Ново Сарајево/