ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Катић преузео дужност начелника општине

595

У општинској управи Источно Ново Сарајево данас је обављена примопредаја дужности између досадашњег начелника Љубише Ћосића и новоизабраног Јована Катића.

Ћосић је истакао да су они јутрос на Тргу Републике Србије симболично засадили пет стабала јапанске трешње како би показали да општина наставља континуитет развоја.

„Убијеђен сам да ће Катић бити бољи и успјешнији начелник од мене, а самим тим ће ова локална заједница наредних година изгледати боље и успјешније, што је свима и циљ“, рекао је Ћосић Срни, који је на протеким локалним изборима изабран за градоначелника Источног Сарајева.

Ћосић је рекао да је Катић са њим сарађивао протеклих осам година, тако да је упознат о свим пројектима и активностима, те да је сигуран да општина, са цјелокупном општинском управом, има будућност.

Он је напоменуо да је општинска управа била и биће сервис грађанима, привреди и свега онога што би требало да се реализује на инфраструктурном пољу у овој локалној заједници.

„Надам се да ћу и са позиције на коју требам да одем бити партнер и подршка свима, а сигуран сам да ће онако како Катић буде водио Источно Ново Сарајево, да ће на исти начин изгледати и град Источно Сарајево“, рекао је Ћосић.

Катић је изразио наду да ће будућа сарадња општине Источно Ново Сарајево са Градском управом бити боља и успјешнија, те да у претходном периоду није била на завидном нивоу.

„Направили смо пресјек свих започетих пројеката и сигурно је да ћу имати јако тежак задатак да након осмогодишњег успјешног мандата мог претходника, наставим истим интензитетом. Надам се да ћемо заједно са нашим сарадницима у томе и успјети“, рекао је Катић Срни.

Примопредаји дужности између Ћосића и Катића присуствовали су представници општинске управе и сарадници.

/Срна/