ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Катић угостио чланове Џудо клуба „Рандори“

763

Начелник Општине Источно Ново Сарајево Јован Катић, данас је у свом кабинету угостио најбољу сениорску екипу у Републици Српској, другу најбољу у БиХ, те најбољу сениорску екипу из РС на Првенству БиХ, спортисте џудо клуба „Рандори“.

На првенствима, доминацију су показали: Лав Дивљан – првак Босне и Херцеговине и носилац златне медаље Првенства Републике Српске; Вук Дивљан – вицепрвак Босне и Херцеговине и носилац златне медаље Првенства Републике Српске; Никола Пљеваљчић – вицепрвак Босне и Херцеговине и носилац златне медаље Првенства Републике Српске; Лазар Ждрале – носилац бронзане медаље Првенства БиХ и Првенства Републике Српске; Петар Шкрба – носилац бронзане медаље Првенства Републике Српске иДарко Топаловић – носилац бронзане медаље Првенства БиХ.

На данашњем пријему разговарано је о протеклим првенствима, припремама, као и о будућим такмичењима и потенцијалној подршци Општине.

Начелник Катић овом приликом истакао је да Општинска управа увијек радо награђује вриједне, способне и талентоване младе људе, те овим поводом вриједним такмичарима као мали знак пажње уручио – поклон бонове за набавку спортске опреме. Честитамо такмичарима на освојеним медаљама, те тренерима и клубу „Рандори“ на оствареном успјеху и захваљујемо им се што увијек наш град представе у најбољем свјетлу, поручио је Катић.

/општина Источно Ново Сарајево/