ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Отворен Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“

254

У организацији Општине Источно Ново Сарајево, синоћ је у спортској дворани на Тргу Србија, утакмицом тимова „Годра“ и „Невесиње“, почео Божићни турнир у футсалу „Источно Ново Сарајево 2022“ .

Директор турнира Мирко Чампара рекао је да је увјерен да је ово најбољи турнир у региону.

„Такође, када је ријеч о екипама, мислим да ћемо имати изузетно добар футсал турнир, јер су то изузетно квалитетни футсал играчи“, рекао је Чампара.

Чампара је рекао да ће утакмице бити игране с прекидима због предстојећих празника, и прославе 09. јануара – Дана Републике, те да ће полуфинале бити играно 12. јануара, а финале 13. јануара 2023. године.

Чампара је истакао да ће побједник бити награђен са 12.000 КМ, другопласирани са 2.000 КМ, трећепласирани са 1.000 КМ, те да је награда од 500 КМ предвиђена за четврто мјесто.

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић, који је званично отворио турнир, рекао је да се у саму припрему турнира ушло срцем, и са жељом да се организује догађај на који ће бити поносан сваки становник нашег града.

„Надамо се да ће дани који слиједе показати и да смо успјели у томе, те да ће турнир бити мјесто окупљања свих генерација“, поручио је Катић.