ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Позив станарима и заједницама етажних власника

224

Општина Источно Ново Сарајево позива станаре и представнике заједница етажних власника са подручја ове локалне заједнице, да се до 15. фебруара пријаве за састанке који ће бити организовани у наредном периоду, с циљем рјешавања проблема у оквиру заједница етажних власника.

„У наредном периоду планирамо да дођемо до сваког становника наше локалне заједнице и чујемо проблеме, идеје, питања и приједлоге у вези са оним с чим се сусрећу станари зграда у Источном Новом Сарајеву“, поручују из ове општине.

Из Општинске управе Источно Ново Сарајево позивају све који имају питања,  идеје или желе да ријеше проблем у оквиру ЗЕВ-а, те желе да упознају службенике општине са примјерима добре праксе, да се пријаве путем упитника доступног на линку:

https://forms.gle/Bb4Xunrz3wpXut448

Општинска управа организоваће састанке према редослиједу пристизања пријава у послијеподневним часовима, у згради Општине Источно Ново Сарајево или у станарским хаусторима.

„Циљ нам је да ове године разговарамо са свима који искажу интересовање и да дођемо до сваког грађанина који жели да разговара са нама“, поручују из општине и додају да је важно да се информација прошири како би сви којима је потребно имали прилику да се пријаве.

Позив је отворен до 15. фебруара, а након тога биће организовани састанци са станарима зграда у овој општини.