ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Потписан споразум са првим корисницима „Сениорске картице“

440

У просторијама Општинске управе данас је уприличено потписивање Споразума о сарадњи са првих 14 правних лица и предузетника изабраних у оквиру програма погодности „Сениорска картица“, којим ће пријављеним пензионерима са територије општине Источно Ново Сарајево бити омогућен попуст на одређене артикле и услуге.

У име Општинске управе присутнима су се поздравним ријечима обратили замјеник начелника Александар Костовић, савјетник начелник Александра Матић-Тадић и шеф кабинета Дејан Ромић.

Представници општине након потписивања Споразума истакли су да је циљ Општинске управе да омогући погодности за наше најстарије суграђане, а свакако у сарадњи са нашим привредницим, којима су се овом приликом захвалили јер су се одазвали позиву и препознали идеју.

Јавни позив за пријаву пензионера поново ће бити отворен почетком агвуста мјесеца, а позивају се и сва правна лица и предузетници да се пријаве, те на тај начин постану партнер првог програма ове врсте за пензионере у Републици Српској.

Више информација као и Образац за пријаву можете погледати на сљедећем линку https://www.opstinains.net/…/danas-potpisivanje…/2