ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Почиње подјела „сениорских картица“

403

У Источном Новом Сарајеву данас ће почети подјела „сениорских картица“, којима ће пензионерима са подручја те општине бити омогућен попуст на одређене артикле и услуге.

„Сениорске картице“, израђене на основу првог јавног позива који је објављен у мају и јуну, биће дијељене по мјесним заједницама изабраним при пријави сваког радног дана од 10.00 до 14.00 часова, саопштено је из општине Источно Ново Сарајево.

Пензионери који су након првог јавног позива предали захтјев биће телефонски обавијештени када да преузму своју картицу.

Сви пензионери са пребивалиштем на подручју општине Источно Ново Сарајево, који се нису пријавили у првом јавном позиву, могу се пријавити у згради општине, а од документације је потребна копија важеће личне карте и посљедњег пензионог чека, те потписан образац за пријаву који се преузима у шалтер сали општине.

Комплетиран захтјев предаје се на портирницу општине, а о изради картица корисници ће бити благовремено обавијештени, навели су из општине.

Картице ће званично бити у употреби од понедјељка, а списак партнера који су обезбиједили попуст уз „сениорску картицу“ заинтересовани могу да погледају на линку на званичној страници општине Источно Ново Сарајево.

/Срна/