ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Пријава за додјелу новогодишњих пакетића

427

Општинска управа Источно Ново Сарајево и ове године организује свечану подјелу новогодишњих пакетића за дјецу са пребивалиштем на подручју ове локалне заједнице, а крајњи рок за пријаву је четвртак, 15. децембар.

За дјецу до осам година која су уписана у вртиће „Маца“, „Вратите нам осмијех“ и „Патријарх Павле“, те Основну школу „Свети Сава“ спискове ће доставити наведене установе и биће припремљени пакетићи, те нема потребе да родитељи појединачно пријављују дјецу, објављено је на званичној страници општине Источно Ново Сарајево.

„За дјецу која не похађају ни поменуте вртиће, ни Основну школу ‘Свети Сава’, а имају пребивалиште на подручју општине Источно Ново Сарајево, позивамо родитеље да пријаве за додјелу пакетића изврше у мјесној заједници којој припадају, сваки радни дан од 9.00 до 14.00 часова“, наводе из општине.

Крајњи рок за пријаву је четвртак, 15. децембар до 14.00 часова, након чега ће бити комплетирани спискови, а посредством званичног сајта општине и друштвених мрежа родитељи ће благовремено бити обавијештени о термину и мјесту преузимања пакетића.

Уз пријаву је неопходно доставити име и презиме и годину рођења дјетета, као и име, број телефона и адресу становања родитеља и личну карту мајке/оца на увид.

/Срна/