ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- У суботу сајам домаћих производа

392

Сајам домаћих производа и предузетништва, који је планиран у оквиру манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву“, због техничких детаља, биће одржан једнодневно, у суботу, 21. августа на Тргу Републике Србије, с почетком у 19.30 часова.

На Сајму је планирано представљање удружења, те постојећих и будућих предузетника/ца са територије општине Источно Ново Сарајево и сусједних општина са територије града Источно Сарајево, који у понуди имају домаће производе и желе их представити суграђанима.

Свим излагачима биће обезбијеђени столови за излагање (130*50cm) и учешће је бесплатно.

Пријаве је потребно слати путем поруке на ФБ или Инстаграм страницу Општине Источно Ново Сарајево или адресе електронске поште aleksandra.matic-tadic@opstinains.net. У пријави је потребно навести:

– Име и презиме;

– Назив удружења/правног лица (опционо);

– Контакт телефон;

– Адреса електронске поште;

– Врста производа који се излажу;

– Број потребних столова;

– Кратки опис производа и удружења/приватног газдинства који ће водитељ навести при представљању излагача.

Осим произвођача домаћих производа, охрабрујемо све оне који се баве ручним радом и израдом уникатних предмета, накита, декорација и осталих видова умјетничког рада да се такође пријаве и представе нашим суграђанима.

Пријаве је могуће слати до четвртка, 19. августа 2021. године до 15 часова. Сви пријављени излагачи ће у петак, 20. августа добити тачне инструкције о постављању производа и остале битне детаље.

/општина Источно Ново Сарајево/