ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Хуманитарно рекламирање за помоћ Милошу Божовићу

308

Општинска управа Источно Ново Сарајево одлучила је да уступи ЛЕД билборд за рекламирање привредних субјекта са територије Републике Српске с циљем прикупљања новчаних средстава за наставак лијечења младог голмана јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ Милоша Божовића у Русији.

Рекламу је могуће уплатити на жиро рачун отворен за прикупљање средстава за лијечење Милоша Божовића, а за оне привредне субјекте који немају припремљену рекламу, кабинет начелника омогућиће бесплатан дизајн, саопштено је из општине.

Позив је отворен до 28. фебруара, а податке, као и сва додатна питања, потребно је слати на адресу електронске поште: aleksandra.matic-tadic@opstinains.net

Из општине Источно Сарајеви обавјештавају све заинтересоване да је потребно доставити доказ о уплати, чији износ је произвољан, и дизајнирану припрему или кратак опис производа или услуге која се рекламира, те фотографије и лого.

ЛЕД билборд налази се на спортској дворани на Тргу Републике Србије, а уз материјале за рекламу неопходно је доставити и доказ о уплати реализованој након расписивања овог позива.

У саопштењу су навели да се приликом уплате, као име примаоца наводи име Милошевог оца Александра Божовића, те да је рачун 5620128150302396 отворен у НЛБ банци.

Општинска организација Црвеног крста Источна Илиџа саопштила је да је од данас могуће преузети и кутије за прикупљање помоћи за Милошево лијечење у Русији.

За наставак лијечења Милошу је потребно око 120.000 евра.

Милош је био голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева. На утакмици 2014. године доживио је тешку повреду главе и пао у кому.

Он је прошле године на клиници у Москви примио четири дозе матичних ћелија, а треба да прими још 16 доза.

/Срна/

фото: Катера