ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Јавни позив за додјелу попуста на ски-карте за зимску сезону

551

Општина Источно Ново Сарајево у сарадњи са Олимпијским центром „Јахорина“ расписала је јавни позив за додјелу попуста на ски-карте за зимску сезону 2021/2022 година путем суфинансирања.

Овим јавним позивом моћи ће да се оствари попуст за 100 персонализованих, десетодневних ски-карата за зимску сезону 2021/22. година, објављено је на званичној страници општине Источно Ново Сарајево.

Ски-карта за зимску сезону 2021/22, додијељена путем суфинансирања, важећа је 10 дана и моћи ће да се искористи током цијеле сезоне.

Путем јавног позива, одабрани корисници ће добити попуст на десетодневну ски-карту у вриједности од 30 одсто, док чланови породица погинулих и преминулих бораца, ратних војних инвалида од прве до четврте категорије и чланови породице умрлих ратних војних инвалида, могу да остваре попуст од 50 одсто.

Пуни износ десетодневне карте је 390 КМ и на тај износ је могуће остварити наведени попуст, ако се на позив пријави минимално 100 особа, додаје се у саопштењу.

Право на ски-карту по овом позиву имају искључиво грађани који имају пријављено пребивалиште у општини Источно Ново Сарајево.

Рок за подношење пријава је 30. децембар до 15.00 часова.

Јавни позив за ски-карте и пријавни образац заинтересовани могу преузети на страници општине Источно Ново Сарајево.

/Срна/