ОРГАНИЗОВАНА ШЕТЊА ПЈЕШАЧКОМ СТАЗОМ ДО ВРЕЛА МИЉАЦКЕ НА ПАЛАМА

107

У шетњи од „Долине мира“ до врела Миљацке на Палама, коју је организовала Туристичка организација града Источно Сарајево, јуче је учествовало тридесетак љубитеља природе заједно са дјецом.

Директор Туристичке организације Игор Иконић изјавио је Срни да стаза, која није била захтјевна, представља једну од најљепших пјешачких стаза коју су уредили прошле године од „Долине мира“, преко Голог Корана, до врела Миљацке.

„Жељели смо да сви љубитељи природе уживају у природним љепотама општине Пале, склапању нових пријатељстава, дружењу, али и да промовишемо здрав живот и боравак у природи, што смо и успјели по реакцијама многих“, истакао је Иконић.

Он је рекао да је народ одушевљен трасом, и да ће Туристичка организација града Источно Сарајево наставити да ради у овом правцу.

Иконић каже да им је план да се максимално посвете љетној туристичкој сезони, промоцији туристичких потенцијала коју Сарајевско-романијска регија има, па ће наредне седмице бити организовано неколико културно-умјетничких и спортских догађаја, као и концерт Дејана Петровића и „Биг бенда“.

Шетња симболичног назива „У ходу с природом“ организована је у оквиру манифестације „У сусрет љету“. За све учеснике је на врелу Миљацке организован ручак у природи.

/Срна/

фото: РТВИС