БЕСПЛАТНИ ПОЗИВИ ПРЕМА БОЛНИЦИ „СРБИЈА“ ЗА ГРАЂАНЕ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

869

Грађани Источног Сарајева од сада ће моћи да обављају бесплатне позиве према Болници „Србија“, а нова инфо линија биће отворена сваким даном од 7 до 19 часова.

Грађанима ће на располагању бити бесплатан број путем којег ће моћи да лакше и брже контактирају са Болницом „Србија“, заказују прегледе и добију потребне информације.

Градска управа Источно Сарајево и градоначелник Љубиша Ћосић подржали су иницијативу Удружења жена „Викторија“ Пале за увођење инфо линије са Болницом „Србија“ која ће бити бесплатна за грађане, а све трошкове позива сносиће Градска управа.

Захваљујући активностима градоначелника и Градске управе, у претходном периоду добијена је сагласност Мтел-а и  менаџмента Болнице „Србија“, док су у комуникацији са Регулаторном агенцијом за комуникације (РАК) обезбијеђени сви технички предуслови за функционисање овог броја.

Важност овог пројекта огледа се и у томе што ће отварањем инфо линије бити обезбијеђено једно радно мјесто, на којем ће бити запослен оператер који ће током дана бити на услузи грађанима.

Број бесплатног инфо телефона је 0800 50 601, а грађанима ће за сада бити на располагању сваким даном од 7 до 19 часова.