ГРАДОНАЧЕЛНИК ЋОСИЋ ОСУДИО НАПАД НА ИМОВИНУ ФИРМЕ СТАНИШИЋ НА ПАЛАМА

504

Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, најоштрије је осудио напад на имовину фирме „Станишић“ на Палама, те позао надлежне органе да што прије идентификују, ухапсе и казне починиоце и налогодавце овог недјела.

Ћосић је истакао да је овај чин све подсјетио на можда и најнегативнији период у послијератној историји општине Пале и цијелог града, а и данас се препознаје по неразјашњеним кривичним дјелима, саопштено је из кабинета градоначелника.

У саопштењу Ћосић наглашава да не реагује због тога што је у овом случају ријеч о фирми Аце Станишића, који је познати привредник и директор Електродистрибуције, већ због тога што је грађанин Источног Сарајева, који у овом граду никада никоме ништа лоше није учинио, него управо супротно – увијек је био ту да помогне и да буде дио позитивних прича“.

Градоначелник Ћосић је упозорио да се не смије дозволити да се такве ствари поново почну дешавати у Источном Сарајеву и да негативне појаве поново постану свакодневица свих који овдје живе.

„Источно Сарајево је добро мјесто за живот и такво треба да остане, сви скупа то морамо обезбиједити, навео је градоначелник Ћосић и додао како вјерује у Министарство унутрашњих послова Републике Српске, односно у Полицијску управу Источно Сарајево, да ће врло брзо открити и починиоце и налогодавце овог недјела“.

Пожар на два теретна возила избио је рано јутрос на паркингу грађевинских машина фирме „Станишић“ код Аутобуске станице на Палама, потврђено је раније y Полицијској Управи Источно Сарајево.

/Срна/