ЗАВРШЕНА „СЊЕЖНА ЧАРОЛИЈА“

254

Десетодневна манифестација „Сњежна чаролија“, која је уз богат садржај окупила велики број посјетилаца, завршена је на Палама.
Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић рекао је да је манифестација завршена синоћ уз разнолик забавни и културни програм намијењен свим узрастима.

„Осим бесплатног клизалишта и понуда у кућицама у Олимпијском парку на Палама, многи су уживали у јахању понија, осликавању лица /фаце паинтинг/, балонском моделирању, зимској зумба журци и играма без граница, пакетићима, маскотама. Сви су задовољни и чујемо лијепе реакције“, рекао је Иконић.

Он је додао да ће Туристичка организација града Источно Сарајево сљедеће сезоне манифестацију додатно обогатити разним садржајима.

Начелник општине Пале Бошко Југовић захвалио је свима који су учествовали у организацији манифестације која је употпунила „Паљанску зиму“.

Он је додао да је сваки дан био употпуњем одређеним догађајима у којима су највише уживали најмлађи суграђани, те да ће општина Пале овакве и сличне манифестације увијек подржавати.

Организатор манифестације била је Туристичка организација града Источно Сарајево у сарадњи са општином Пале и Туристичким инфо-центром Пале.

/Срна/