ИЗВРШЕНА ПРИМОПРЕДАЈА ДУЖНОСТИ У „ГРАДСКОЈ РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈИ“

1234

Вршилац дужности директора Градске-радио телевизије Источно Сарајево Наташа Богдановић Трифковић званично је данас, у присуству чланова комисије за примопредају, преузела дужност од досадашњег в.д. директора Милоша Маловића.

Богдановић Трифковић најавила је нове садржаје у програму телевизије, те истакла да је већ од понедјељка почело емитовање „Пулса града“, информативне емисије која ће се бавити различитим градским темама и у којој ће бити представљене активности локалних заједница.

Она је нагласила да ће менаџмент предузећа настојати да обезбиједи додатна средства за функционисање овог медија, како би у наредном периоду било омогућено емитовање квалитетног и разноврсног програмског садржаја.

Богдановић Трифковић захвалила је досадашњем руководиоцу за коректан однос и сарадњу приликом примопредаје дужности, а Маловић је зажелио успјешан рад новом руководству „Градске-радио телевизије“ Источно Сарајево.

Наташа Богдановић Трифковић именована је за вршиоца дужности директора “Градске радио-телевизије” на сједници Скупштине града одржаној 24. маја, када је изабран и нови Надзорни одбор овог предузећа.