НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ ПРЕДСТАВЉЕНА БОГАТА ПОНУДА ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА И СРПСКЕ

404

У Београду је синоћ завршен 43. Међународни сајам туризма – „Између планина и мора“, на којем су учествовали представници Туристичке организације града Источно Сарајево, који су, у оквиру заједничког штанда са Туристичком организацијом Републике Српске и организацијама градова и општина припремили богату понуду за посјетиоце.

У Туристичкој организацији Источног Сарајева веома су задовољни учешћем на овом традиционалном сајму док сумирају утиске о дружењу са великим бројем посјетилаца који су изразили интересовање за нашу туристичку понуду.

„Размијенили смо идеје и искуства са колегама из туристичких организација из земље, али и региона. Сајам је потпуно оправдао наша очекивања и вјерујемо да организација сајма након застоја због пандемије представља позитиван импулс, назнаку брзог опоравка туризма што сви радници у туризму с нестрпљењем очекују“, навели су из ТО Источног Сарајева.

У оквиру 43. Међународног сајма туризма одржани су и 12. Сајам вина “Беовајн” и 17. Међународни сајам хотелско угоститељске опреме ХоРеКа.

Наступ туристичких организација и винарија из Српске на највећој туристичкој манифестацији у региону организовало је Представништво Републике Српске у Србији.