НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЉУБИШЕ ЋОСИЋА

429

Драги пријатељи,

На крају 2021. године, прије свега, желим да вам захвалим за подршку коју сте ми дали и дајете у послу који обављам. Година је у пословном смислу била прилично напорна, али успјешна. Доста добрих ствари смо урадили, доста смо започели, неки резултати се већ виде, а неки ће се видјети врло брзо на терену.

То не би било могуће без ваше подршке, али и конструктивних критика. Више глава је паметније од једне, исправно сагледавање неких ствари свима нама помогне да будемо бољи.

Добре идеје су увијек добродошле, добра енергија пуно значи, надам се да ћемо је скупа задржати. Наредна година ће сигурно бити изазовна, а томе ће допринијети много различитих фактора.

На неке од њих ми нећемо моћи да утичемо, али на неке хоћемо и ту се морамо показати. У посао јачања нашег града и општина смо кренули окупљени, заједно, а тако морамо наставити. Показали смо да је то једини исправан пут и ако га се будемо држали можемо много. То вам гарантујем. Све је до нас.

Будите здрави и срећни, чувајте своје породице, кумове, пријатеље, једни друге. Чувајте мир у себи и слогу око вас. Нека нам је срећно свима, настављамо да радимо за наш град у 2022. години!

градоначелник

Љубиша Ћосић