ОДБОРНИЦИ СКУПШТИНЕ ГРАДА У ЧЕТВРТАК О РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ЗА ОВУ И НАЦРТУ БУЏЕТА ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ

418

На сједници Скупштине града Источно Сарајево, која је заказана за четвртак, 1. 12. 2022. године, одборници Скупштине града разматраће нацрт ребаланса буџета за 2022. годину и нацрт буџета Града Источно Сарајево за 2023. годину.

На дневниом реду наћи ће се информација о заштити животне средине на подручју града, с посебним освртом на област вода и заштиту изворишта воде за пиће, те информације о стању у области средњег образовања на подручју града Источно Сарајево, о стању у области информисања, као и информација о проглашењу Парка природе „Требевић“.

Одборници ће разматрати  извјештај о раду и финансијском пословању невладиних организација које се финансирају из буџета Града Источно Сарајево за 2021. годину, те извјештај о вјерским заједницама за 2022. годину на подручју Источног Сарајева.

На скупштинском засједању биће ријечи о измјени и допуни Одлуке о категоризацији угоститељских објеката на подручју града, као и приједлозима одлука о инспекцијама града и заштити животне средине на подручју Источног Сарајева.

На дневном реду наћи ће се и приједлози одлука о такси превозу на подручју града, о допуни одлуке о јавном превозу лица и ствари у друмском саобраћају, те допуни одлуке о трговини на подручју Источног Сарајева.

Почетак сједнице заказан је за 9.00 часова у сали Скупштине града Источно Сарајево.