ОДГОЂЕНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ИСТОЧНО САРАЈЕВО

584

Сједница Скупштине града Источно Сарајево, која је требало да буде одржана у уторак, 23. марта у 10 часова, одгођена је за седам дана због увођења нових епидемиолошких мјера у Републици Српској и ограничавања јавних окупљања којим није дозвољено окупљање у групама већим од 30 лица.

Одборници Скупштине града требало је да на сједници разматрају извјештаје о раду и финансијском пословању у прошлој години предузећа чији је оснивач Градска управа Источно Сарајево, као и плану пословања за текућу годину.

На дневном реду сједнице требало је да се нађу Извјештај о утрошку финансијских средстава датих средњим школама у 2020. години и  План утрошка за 2021. годину по буџету града Источно Сарајево, као и Информација о издатим еколошким дозволама на подручју града Источно Сарајево за 2020. годину, те Информацијао стању борачко-инвалидске заштите на подручју града Источно Сарајево за 2020. годину.

На сједници је требало да буду усвојене Одлука о измјенама и допунама Одлуке о комуналним накнадама на подручју града Источно Сарајево и Одлука о измјенама и допунама Одлуке о комуналним таксама на подручју града Источно Сарајево.

Скупштина града требало је да именује и чланове Управног одбора Градске развојне агенције Источно Сарајево.