ОДРЖАН ДРУГИ МЕНТОРСКИ САСТАНАК У ОКВИРУ ReLOaD2 ПРОЈЕКТА

476

У Градској управи Источно Сарајево данас је одржан други менторски састанак у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у оквиру пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану(ReLOaD2).

Представници организација цивилног друштва искористилу су прилику да поставе додатна питања ментору, те да добију одређене сугестије, како би што квалитетније урадили завршне припреме пројектних приједлога којима намјеравају да конкуришу за овај јавни позив.

Наредне седмице биће организован трећи менторски састанак, како би представници цивилног друштва добили још једну прилику да ријеше евентуалне дилеме и недоумице пред крај израде пројектних приједлога.

Трећи састанак са ментором биће одржан у понедјељак , 4. априла 2022. године у 11,00 часова у просторијама Градске управе Источно Сарајево.

Записници са менторских састанака биће објављени дан након одржавања на интернет страници Града Источно Сарајево, како би неопходне информације могле да буду доступне и представницима невладиних организација који нису присуствовали састанцима са ментором.

Крајњи рок за предају пројектних приједлога за пројекат ReLOaD2 је 6. април до 15,00 часова.

Град Источно Сарајево једна је од 13 локалних зајеница у БиХ која учествује у реализацији Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2(ReLOaD2) који финансира Европска унија(ЕУ), а проводи Развојни програм уједињених нација (UNDP).

Овим програмом омогућава се финансирање пројеката цивилног друштва који могу да донесу одређену корист већем броју корисника у локалним заједницама, кроз транспарентну додјелу средстава и јачање сарадње јединице локалне самоуправе са невладиним сектором.