ОД ДАНАС КОНЦЕРТИ РОК ЗВИЈЕЗДА НА „ЈАХОРИНА СКИ-ФЕСТУ“

221

Велике регионалне рок звијезде др Неле Карајлић и група „Ван Гог“ наступиће на првом „Јахорина ски-фесту“ који ће бити одржан током предстојећег викенда на Јахорини.

Вечерас, прво вече, резервисано је за концерт легендарног рокера др Нелета Карајлића, наредног дана „Ван Гог“, а најављен је и гост изненађења, саопштено је из Туристичке организације града Источно Сарајево.

Прилику да се представе публици добиће и локални бендови „Битанга и принчеви“ и „Нео стерео“, који ће наступити као предгрупе великим рок бендовима.

Посјетиоце очекују и дневне ди-џеј журке, игре без граница, роштиљ на тераси хотела „Вучко“.

Са др Нелетом Карајлићем сутра је предвиђено књижевно поподне, када ће бити представљени и стрип албум „Сарајевски атентат“ и „Глуво доба“ удружења „Девета димензија“.

Директор Туристичке организације Игор Иконић истакао је да је циљ ове манифестације да се олимпијска љепотица приближи свима, јер на овој планини за свакога има мјеста.

Иконић је подсјетио да је недавно на Јахорини организован први фестивал занатског пива и рока, те да ће овај фестивал дефинитивно бити нешто што до сада није виђено на овој олимпијској планини.

„Наилазимо на позитивне реакције како домаћих, тако и страних туриста. То нам даје подстрек да наставимо у овом правцу, те да сљедећи Јахорина Ски-фест буде још садржајнији, са више регионалних, а можда и свјетских звијезда из свијета музике, филма и умјетности“, истакао је Иконић.

Улазнице за први „Јахорина ски-фест“ још се могу купити онлајн путем сајта www.kupikartu.bа, као и на продајним мјестима Туристичке организације града Источно Сарајево на Палама и у хотелу „Вучко“ на Јахорини.

Туристичка организација града Источно Сарајево обезбиједила је својим становницима бесплатан превоз за „Јахорина ски-фест“ у оба правца.

„Јахорина ски-фест“ се одржава под покровитељством Туристичке организације града Источно Сарајево, уз помоћ агенције „Тревел фор фан“.

/Срна/