ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЕВАЛУАЦИОНОЈ КОМИСИЈИ У ГРАДУ ИСТОЧНО САРАЈЕВО

374

Град Источно Сарајево позива заинтересоване чланове/ице организација цивилног друштва (ОЦД) које имају сједиште на подручју града Источно Сарајево, да се пријаве за учешће у процесу евалуације достављених приједлога пројеката у оквиру јавног позива за предају пројектних приједлога у оквиру пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2) на подручју града Источно Сарајево.

Јавни позив за пројектне приједлоге организација цивилног друштва објављен је од 3. маја до 7. јуна 2023. године. Како би се процес евалуације пројектних приједлога одвијао транспарентно, потребно је осигурати учешће једног представника/це организација цивилног друштва.

Према правилима, у јавном позиву не смију учествовати чланови/ице организација цивилног друштва које су доставиле своје приједлоге пројеката на јавни позив и/или били партнери другим организацијама цивилног друштва на истом јавном позиву. Уколико се утврди да је представник/ца организације цивилног друштва, који/а је члан евалуационе комисије ОЦД-а, у вези са било којим достављеним пројектним приједлогом, ти пројектни приједлози ће бити дисквалификовани.

Овај позив је отворен од 31. маја до 6. јуна 2023. године, а заинтересовани се могу пријавити путем сљедеће електронске адресе: jovana.vucinic@undp.org.

Пријава треба да садржи биографију из које је видљиво претходно искуство као и ангажмани у организацији цивилног друштва. Евалуација достављених пројектних приједлога биће вршена у јуну 2023. године, а о тачном датуму евалуације одабрани кандидат/киња биће благовремено обавјештен/а.

У случају да се пријави више од једног представника/це цивилног друштва, кандидата/кињу ће одабрати представници ОЦД са подручја града Источно Сарајево.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2) финансира Европска унија (ЕU), а проводи Развојни програм Уједињених нација (UNDP).