ПОЗИВ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ЗА УЧЕШЋЕ У ЕВАЛУАЦИОНОЈ КОМИСИЈИ У ГРАДУ ИСТОЧНО САРАЈЕВО

496

Градска управа Источно Сарајево позива заинтересоване чланове/ице организација цивилног друштва које имају сједиште на подручју града Источно Сарајево, да се пријаве за учешће у процесу евалуације достављених приједлога пројеката у оквиру јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2) на подручју града Источно Сарајево.

Према правилима, у јавном позиву не смију учествовати чланови/ице организација цивилног друштва које су доставиле своје приједлоге пројеката на јавни позив и/или били партнери другим организацијама цивилног друштва на истом јавном позиву. Уколико се утврди да је представник/ца ОЦД који/а је члан евалуационе комисије ОЦД-a у вези са било којим достављеним пројектним приједлогом, ти пројектни приједлози ће бити дисквалификовани.

Овај позив је отворен од 1. до 8. априла 2022. године, а заинтересовани се могу пријавити путем сљедеће електронске адресе: privreda@gradistocnosarajevo.net.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (RеLОаD2) финансира Европска унија (ЕU), а проводи Развојни програм Уједињених нација (UNDP).

Више детаља о позиву за учешће у процесу евалуације достављених приједлога можете пронаћи у наставку: