ПРОТЕКЛА ГОДИНА РЕЛАТИВНО УСПЈЕШНА ЗА ГРАДСКУ УПРАВУ ИСТОЧНОГ САРАЈЕВА

755

Представници Градске управе Источног Сарајева честитали су предстојеће новогодишње празнике грађанима Источног Сарајева, пријатељима и сарадницима, са жељом да наредна година буде боља и успјешнија од године на измаку.

„Грађанима Источног Сарајева, пријатељима и сарадницима упућујемо најискреније честитке поводом наступајућих новогодишњих празника, уз жељу да их у новој, 2021. години, прате добро здравље, лична, породична срећа и пословни успјеси“, наведено је у честитки.

„Година на измаку обиљежена је проблемима изазваним специфичном епидемиолошком ситуацијом, отежаним условима рада и пословања, како у приватном, тако и у јавном сектору, смањеним приливом буџетских средстава. Без обзира на све проблеме, протекла година била је релативно успјешна за Градску управу Источног Сарајева, кад је ријеч о пословању, финансијској стабилности и испуњавању обавеза према буџетским корисницима“, наведено је из Градске управе.

„Иако смо били суочени са проблемима на које нисмо могли утицати, ово је била година значајних инвестиција за Градску управу Источног Сарајева. Надамо се да ћемо сљедеће године имати много повољнију епидемиолошку ситуацију, те да ћемо наставити реализацију пројеката који ће допринијети развоју нашег града, сарадњи са општинама и стварању бољих услова за живот наших грађана“, истичу из Градске управе Источног Сарајева.