СКУПШТИНА ГРАДА У ПЕТАК О СТРАТЕГИЈИ РАЗВОЈА И ОСНИВАЊУ ПАРКА ПРИРОДЕ „ТРЕБЕВИЋ“

378

Одборници Скупштине града Источно Сарајево на сједници која ће бити одржана у петак, 3. марта, разматраће Приједлог стратегије развоја Града Источно Сарајево за период 2023-2029. године, те Одлуку о оснивању ЈУ Парка природе „Требевић“.

На дневном реду сједнице наћи ће се информација о Нацрту текста Резолуције о правцима даљег развоја града Источно Сарајево поводом 30 година од доношења Статутарне одлуке о организацији Српског града Сарајева, приједлог Одлуке о допуни Одлуке о наградама и признањима града Источно Сарајево, те приједлог Одлуке о додјели признања поводом 30 година доношења Статутарне одлуке о организацији Српског града Сарајева.

Скупштина града требало би да усвоји Одлуку о допуни Одлуке о инспекцијама града Источно Сарајево, а биће разматрана и Информација о превентивном дјеловању против злоупотребе дрога и опојних средстава на подручју града Источно Сарајево за 2022. годину.

Одборници би требало да разматрају и приједлоге Одлука о разрјешењу  и именовању чланова управног одбора ЈУ „Туристичка организација Града Источно Сарајево“, као и приједлоге одлука о именовању в.д. директора ЈУ Парк природе „Требевић“, те о именовању в.д. чланова Управног одбора ЈУ Парк природе „Требевић“

Почетак сједнице Скупштине града Источно Сарајево заказан је за 10.00 часова.