У ПЕТАК О РЕБАЛАНСУ ОВОГОДИШЊЕГ БУЏЕТА И БУЏЕТУ ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ

315

Oдборници Скупштине града Источно Сарајево разматраће, у петак, 23. децембра, ребаланс буџета Града Источно Сарајево за ову годину у износу 16.359.557 КМ и буџет Града Источно Сарајево за 2023. годину у износу 14.794.910 КМ.

На скупштинској сједници биће ријечи о програму рада Скупштине града Источно Сарајево за 2023. годину и Градске управе Источног Сарајева за 2023. годину, као и приједлозима одлука о утврђивању накнаде за истицање реклама на подручју Источног Сарајева и о управљању отпадом на подручју града Источно Сарајево.

Пред одборницима ће се наћи извјештај о реализацији пројеката и манифестација из области културе које се финансирају из буџета Града Источно Сарајево са извјештајем о утрошеним средствима за 2021. годину, као и информација о раду установа за културу и културним садржајима, те информација о приватним установама предшколског образовања на подручју Источног Сарајева.

На дневном реду наћи ће се приједлози одлука о разрјешењу и именовању в.д. директора ЈУ „Туристичка организација Града Источно Сарајево, као и приједлози одлука о разрјешењу и именовању чланова Одбора за жалбе Града Источно Сарајево.

Одборници ће разматрати приједлоге одлука о измјени Одлуке о именовању Комисије за избор и именовање Скупштине града Источно Сарајево, те измјени Одлуке о именовању чланова Радних тијела Скупштине града Источно Сарајево.

Почетак сједнице заказан је за 10.00 часова у скупштинској сали Града Источно Сарајево.