У СРИЈЕДУ СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ИСТОЧНО САРАЈЕВО

550

Одборници Скупштине града Источно Сарајево  разматраће у сриједу, 27. јула, Одлуку о нацрту Ребаланса буџета града Источно Сарајево за 2022. годину.

На дневном реду наћи ће се информације о стању на Универзитету у Источном Сарајеву за 2021/2022. годину, о стању у установама студентског стандарда на подручју града Источно Сарајево, као и информација о прикупљеној комуналној такси и накнади за коришћење комуналних добара и њиховој расподјели општинама града Источно Сарајево за 2021. годину и информација о смјештају у становима у власништву града Источно Сарајево.

На дневном реду наћи ће се и Одлука о утврђивању критеријума за избор и именовање директора ЈУ „Туристичка организација Града Источно Сарајево“, Одлука о расписивању Јавног конкурса за избор и именовање директора ЈУ „Туристичка организација Града Источно Сарајево“, као и Одлука о разрјешењу в.д. директора ЈП „Градска радио-телевизија“ Источно Сарајево, и Одлука о именовању директора ЈП „Градска радио-телевизија“ Источно Сарајево.

Пред одборницима ће се наћи и Одлука о додјели награда и признања града Источно Сарајево и Одлука о именовању Комисије за спровођење Јавног конкурса за избор Одбора за жалбе, као и Извјештај о стању организованости цивилне заштите на подручју града са освртом на материјалну опремљеност јединица које припадају граду Источно Сарајево за 2021. годину.

Почетак сједнице заказан је у 10.00 часова.

Приједлог дневног реда за 11. редовну сједницу преузмите ОВДЈЕ.