У ТОКУ УРЕЂЕЊЕ И УЉЕПШАВАЊЕ ГРАДА

352

Живот у Источном Сарајеву и његовим општинама чине и мале, свакодневне ствари, у континуитету се трудимо да, као Градска управа, уведемо ново правило да будемо сервис и подршка нашим општинама када је ријеч о њиховом уређењу.

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић навео је да је ових дана посијано цвијеће и украсно биље на Тргу Републике Србије и Парку „Гаврило Принцип“ у Источном Новом Сарајеву, те Олимпијском парку и новом парку код Основне школе „Пале“ у Палама.

„Извршили смо замјену, поправку и увођење нових јавних чесми у парковима у Источном Новом Сарајеву, гдје је то било потребно, а у Парку „Гаврило Принцип“ у наредна два дана уредићемо и постојеће жардињере за цвијеће“, прецизирао је градоначелник.

Ћосић је најавио да би ускоро требало да буду постављене ‘селфи’ клупе и отворене библиотеке у парковима, како би грађани Источног Сарајева и гости имали уређено мјесто на којем ће моћи да фотографијом овјековјече лијепе тренутке са драгим људима, као и могућност предаха на клупи уз добру књигу.

„Настављамо са активностима на уређењу града, а истовремено молимо и наше суграђане да се према нашој заједничкој имовини односе са пажњом како бисмо што дуже могли да у њој уживамо“, поручио је градоначелник Источног Сарајева.