ЈАХОРИНА И ИСТОЧНО САРАЈЕВО ПРЕДСТАВИЛИ ПОНУДУ НА САЈМУ У БЕОГРАДУ

389

Туристичка организација Града Источно Сарајево заједно са Олимпијским центром /ОЦ/ „Јахорина“, Ски-центром „Равна планина“, Романијом и свим својим партнерима представила се на 44. Међународном сајму туризма у Београду.

Стручни сарадник Туристичке организације Источно Сарајево Бранка Спасојевић рекла је за Срну да се већ првог дана сајма на штанду у Хали 1 Београдског сајма види да је интересовање за садржаје на подручју града и за Јахорину велико.

„Велико нам је задовољство што смо на сајму у Београду с обзиром на велики број гостију из Србије који долазе на Јахорину. Имамо наградне игре за посјетиоце нашег штанда, као и сајамске попусте за госте у хотелима“, истакла је Спасојевићева.

Према њеним ријечима, у Туристичкој организацији града Источно Сарајево очекују да ће ефекти њиховог појављивања на највећем туристичком сајму у региону бити позитивни.

„Пошто је сезона на измаку, очекујемо да ћемо и у марту имати добро попуњене капацитете“, навела је Спасојевићева.

Како каже, за наредни викенд најављене су нове сњежне падавине, што ће продужити зимску сезону.

„Наше појављивање на сајму у Београду допринијеће и напретку љетне сезоне. Очекујемо и велики број гостију током љета, имајући у виду садржаје Олимпијског центра Јахорина„, рекла је Спасојевићева.

Она је истакла да су тренутно најпоноснији на боб на шинама, који и током љета привлачи велики број гостију.

Према њеним ријечима, за град и ОЦ „Јахорина“ најбоља препорука је она која иде „од уста до уста“ и ослања се на искуства људи који су већ боравили на Јахорини и у Источном Сарајеву.

„Добар дио људи који је већ боравио на Јахорини планира да дође поново. Нама је изузетно драго што је Јахорина постала препознатљива туристичка дестинација“, нагласила је Спасојевићева.

/Срна/