ЋОСИЋ И ГАГОВИЋ О ЗАЈЕДНИЧКИМ ПРОЈЕКТИМА У ОПШТИНИ ТРНОВО

403

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са начелником општине Трново, Драгомиром Гаговићем и његовим сарадницима о важним темама за сарадњу ове двије управе и заједничким пројектима значајним за општину Трново.

На састанку је било ријечи о изградњи канализационог колектора у насељу Широкари и реконструкцији локалних путева, санирању депоније „Крупачке стијене“, подржавању рада комуналног предузећа и изградњи објекта Спортског центра у Трнову, те успостављању Инфо-центра Туристичке организације Града Источно Сарајево у овој општини.

„Као Градска управа опредијељени смо да максимално помогнемо овој нашој општини, која спада у ред неразвијених локалних заједница. Уз помоћ Владе Републике Српске већ смо заједнички покренули неколико пројеката, попут изградње канализационог колектора у насељу Широкари и реконструкције локалних путева“, казао је Ћосић.

Према његовим ријечима, Градска управа је заједно са Фондом за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске обезбиједила 100.000 КМ за санирање депоније „Крупачке стијене“, те подржава рад комуналног предузећа.