ЋОСИЋ УГОСТИО ЏУДИСТЕ „РАНДОРИЈА“

385

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић угостио је данас такмичаре Џудо клуба „Рандори“, најуспјешнијег клуба у Републици Српској, који већ неколико година постижу значајне резултате на домаћим и међународним такмичењима. Ћосић је предсједнику клуба Стефану Мајдову уручио захвалницу за изузетан допринос овог клуба развоју спорта и културе на подручју града Источно Сарајево.

 „Драго ми је  што имам прилику да у Градској управи  угостим успјешне, младе  џудисте који већ остварују запажене резултате на бројним такмичењима. Надам се да ћете наставити да нижете успјехе и да наш град достојно представљате, али и да ћете, што је изузетно важно, остати одговорни, пристојни и добри људи“, поручио је градоначелник Ћосић младим џудистима.

Ћосић је нагласио да ће Градска управа Источног Сарајева наставити да подржава успјешне спортске колективе који имају запажен резултат, те да ће и убудуће финансијски помагати организацију значајних такмичења, али и одлазак наших такмичара на различите спортске манифестације.

Предсједник клуба Стефан Мајдов изразио је захвалност градоначелнику и Градској управи за подршку, додајући да џудисте „Рандорија“ ускоро очекују међународни турнири у Сарајеву, Мостару и Београду.

Мушка екипа  Џудо клуба „Рандори“ из Источног Сарајева  најбоља је у Републици Српској у посљедњих пет година и другопласирана на Првенству Босне и Херцеговине у конкуренцији сениора и млађих сениора.

Овај клуб постоји од 2009. године, а за релативно кратко вријеме изњедрио је велики број успјешних такмичара.