ВУКОВИЋ И ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ДАНАС СА МИНИСТРОМ ЗА РАД СРБИЈЕ ЗОРАНОМ ЂОРЂЕВИЋЕМ, ТЕ РУКОВОДСТВОМ НОВОГ САДА И ХЕРЦЕГ НОВОГ

440

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић разговараће данас у овом граду са министром за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије Зораном Ђорђевићем.
Састанак ће бити одржан у 17.00 часова у кабинету градоначелника, а изјаве за новинаре планиране су за 18.00 часова.

Раније најављени данашњи састанак представника Градске управе Источно Сарајево са руководствима Градске управе Новог Сада и општине Херцег Нови, који је био планиран за 16.00 часова, одгођен за 17.00 часова.

На састанку ће бити ријечи о успостављању сарадње и унапређењу активности на повезивању Источног Сарајева са градовима и општинама из окружења. Изјаве за новинаре предвиђене су за 17.45 часова.

Подсјећамо да ће, поводом 26.годишњице и славе града Источно Сарајево-Светог Петра Дабробосанског, вечерас бити одржана свечана академија на којој ће заслужним институцијама и поједницима бити уручена признања за изузетан допринос развоју Источног Сарајева. Академија ће бити одржана од 19 часова у Културном центру Источно Ново Сарајево.