ПАЛЕ- Богат садржај за викенд у оквиру „Сњежне чаролије“

219

У Олимпијском парку на Палама за престојећи викенд, осим бесплатног клизалишта и понуда у кућицама, биће организован богат садржај за све посјетиоце у оквиру манифестације „Сњежна чаролија“.

Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић изјавио је Срни да је манифестација почела 12. јануара и да је испунила сва очекивања, те полако постаје традиционална.

Он је навео да ће неки од садржаја које нису успјели организовати због лоших временских услова накнадно бити организовани у наредном периоду.

За сутра од 10.00 часова планирано је постављање коша и радара који мјери јачину шутирања фудбалске лопте.

У недјељу, 22. јануара, програм од 17.00 часова обухвата цртање по лицу и балонско моделирање, видео-активацију, зимску зумба журку и игре без граница.

Иконић је навео да је десетодневна манифестација „Сњежна чаролија“ упркос лошим временским условима окупила велики број клизача и посјетилаца.

„Клизалиште је, прије свега, служило најмлађим Паљанима како би им распуст учинило љепшим и садржајнијим, али и страним туристима“, навео је Иконић.

Према његовим ријечима, манифестација која се завршава у недјељу, 22. јануара, организована је у оквиру „Паљанске зиме“ с циљем промовисање туристичких, забавних и других потенцијала и садржаја које нуди општина Пале, као и привлачења туриста.

„Потрудили смо се да манифестацију додатно обогатимо. Мислим да смо то и успјели. Туристичка организација града Источно Сарајево ће сљедеће сезоне манифестацију додатно обогатити разним садржајима“, истакао је Иконић.

Он је навео да се овакве и сличне манифестације организују како би Пале и град Источно Сарајево учинили што пожељнијом туристичком дестинацијом, јер имају много тога да понуде.

/Срна/