ПАЛЕ- Меморијални турнир у одбојци од 3. до 5. септембра

701

Меморијални турнир у женској одбојци, посвећен преминулој бившој одбојкашици Веселинки Слијепчевић Обрадовић, биће одржан на Палама од 3. до 5. септембра.

Турнир ће бити одржан у Спортско-пословном центру „Пеки“ на Палама, а организује га локални Одбојкашки клуб „Јахорина“ у оквиру „Госпојинских свечаности“ и Дана и крсне славе општине Пале.

Тренер Женског одбојкашког клуба /ЖОК/ „Јахорина“ Данило Тадић рекао је за Срну да су се турниру одазвале одбојкашице београдске „Црвене звезда“, екипа „Бимал-Јединства“ из Брчког и екипа „Лука-Бар“ из Бара.

„Позивамо све љубитеље одбојке и спорта, као и све пријатеље наше прерано преминуле Веселинке Весе, да се одазову овом одбојкашком турниру“, рекао је Тадић.

Меморијални турнир „Веселинка Слијепчевић Обрадовић“ одржава се трећу годину заредом у организацији ЖОК „Јахорина“ и уз подршку општине Пале, а у оквиру традицоналних „Госпојинских свечаности“.

Веселинка Слијепчевић Обрадовић рођена је 20. марта 1990. године у Сарајеву, а одрасла и живјела на Палама, гдје је завршила основну и средњу школу. Дипломирала је право на Правном факултету на Палама Универзитета у Источном Сарајеву.

Дуго година се бавила одбојком и била члан ЖОК „Јахорина“.

Изненада је преминула 5. маја 2018. године.

/Срна/