ПАЛЕ- Мото Мразеви традиционално обрадовали малишане

214

Чланови Мото-клуба „Пале“ подијелили су данас 700 пакетића за малишане са подручја општине Пале, како би им уљепшали новогодишње празнике.

Пакетићи су подијељени дјеци из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама „Сунце“, дјеци из угрожених породица, из обданишта „Цврчак“, „Бамби“, из паљанских насеља Луке, Коран, Стара станица, али и пролазницима.

Предсједник Мото-клуба „Пале“ Дејан Симанић изјавио је новинарима да је ово традиционална акција, коју организују већ седму годину.

„Укупно смо подијелили 700 пакетића, које су чланови Клуба обезбиједили из властитих средстава, те средстава које донирају пријатељи Клуба. Дјеца се увијек обрадују моторима, који им сваки пут измаме осмијех, због чега су пресрећни“, истакао је Симанић.

Према његовим ријечима, Клуб подржава много хуманитарних акција, па ће тако бити и у наредном периоду, када ће за шест социјално-угрожених породица обезбиједити пригодне пакете и уљепшати им божићне празнике.

Мото-клуб „Пале“ броји више од 20 чланова.

Циљ бајкера је промоција и унапређење мотоциклизма као спорта, промоција безбједног управљања двоточкашима, привлачење нових чланова, заједничка путовања, хуманитарни рад, одласци на мото-скупове.

/Срна/