ПАЛЕ- Југовић угостио сестре Брезо

266

Начелник општине Пале Бошко Југовић угостио је данас талентоване такмичарке Смучарског клуба „Пале“ сестре Николију и Мару Брезо, које су већ неколико година активне у овом спорту, те за нову сезону обећао нове скије.

Југовић је рекао Срни да су прошлу годину сестре Брезо обиљежиле најбољим досадашњим резултатима, што је и потврда њиховог константног напредовања.

„Општина Пале и ја као начелник потрудићемо се да додатно подржимо овај спортски колектив, који је и до сада, као најбољи клуб у Српској имао потпуно заслужену пажњу локалне самоуправе. Сестре Брезо већ у овој сезони могу рачунати на поклон у виду нових скија. То је знак наше пажње“, истакао је Југовић.

Он вјерује да им ће им то бити додатни подстрек да наставе са вриједним радом и остваривањем још бољих резултата.

Према његовим ријечима, признање треба одати и тренерима у клубу – Игору Шљуки, Раду Капору и Луки Копићу, чији стручан рад је верификован и кроз резултате сестара Брезо, али и других млађих такмичара попут Софије и Тамаре Мрдић и Новака Шљуке.

Он додаје да су они сви заједно показали завидан квалитет на такмичењима на домаћем терену, али и стазама у Србији, Хрватској, Словенији.

Југовић наводи да ће локална заједница подржати и овај клуб и његове младе такмичаре, због чињеница да су одлични ђаци и прави примјер да се могу ускладити и школске и спортске обавезе и притом постизати најбољи резултати.

/Срна/