ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О СЕЗОНСКИМ СКИ-КАРТАМА

447

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић и потпредсједник Удружења словеначких жичара – ГИЗ Јанез Јанша потписали су споразум о сезонским ски-картама како би скијашима омогућили да по повољнијим условима скијају у олимпијским центрима у Словенији и на Јахорини.

Љеванић је на конференцији за новинаре у Љубљани појаснио да ће овим споразумом сви љубитељи скијања и купци сезонског паса за скијашке центре Мариборско Похорје, Рогла, Голте, Крвавец, Стари Врх, Вогел, Крањска Гора, Канин и Церкно моћи да три дана бесплатно скијају у Олимпијском центру „Јахорина“.

Он је навео да ова јединствена понуда важи и за све скијаше ОЦ „Јахорина“ који ће имати прилику да ове зиме искусе адреналинске моменте на поменутим скијашким центрима у Словенији.

Потписивање споразума само је још један од корака ка остварењу визије Љевнаића „Један ски-пас за све екс Ју ски-центре“, али и, како је рекао, одличан рецепт који преписују од најпознатијих ски-центара у Европи и свијету.

„Скијашима треба да понудимо комфор који им овај модел гарантује. Идејом као што је ова спајамо не само ски-центре и људе који воле скијање, него учимо једни од других, имплементирајући нове идеје и пројекте који ће свим нашим посјетиоцима пружити магично зимовање“, поручио је Љевнаић.

Потпредсједник Удружења словеначких жичара – ГИЗ Јанез Јанша изразио је радост због склапања ове сарадње, који ће за словеначке, али и јахоринске скијаше бити велики корак ка будућности.

„Сигуран сам да ће корисници сезонских скијашких карата скијашких центара Словеније бескрајно уживати на Јахорини и да ћемо јахоринске скијаше прелијепо угостити на стазама наших скијалишта“, истакао је Јанша.

Осим потписивања уговора, у Љубљани је јуче представљена и нова зимска сезона на Јахорини која почиње од 1. децембра манифестацијом „Ски-опенинг Јахорина“ у склопу које ће уживати не само љубитељи сјајног ноћног провода уз музичке регионалне звијезде већ и љубитељи феноменалног скијања, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

„У чаролијама овог зимског спорта уживаће скијаши и бордери који ће своје карте у поменутом периоду купити по 50 одсто јефтинијој цијени, која ће се односити на све полудневне, дневне, дводневне, тродневне и четверодневне ски-карте, као и ски-карте за ноћно скијање, купљене и искориштене од 1. до 4. децембра“, наведено је у саопштењу.

Куповином четверодневне ски-карте током “Ски-опенинга Јахорина“ цијена ски-дана за скијаше износиће нешто више од 23 КМ.

У саопштењу истичу да је један од разлога окупљања било и представљање јединственог, луксузног скијашког часописа „СкиЈу“, који је својеврстан скијашки водич за наредну зимску сезону.

Часопис се налази на киосцима широм БиХ, Србије, Црне Горе и Словеније и Хрватске.

/Срна/